Köpvillkor SSL-Certifikat

https.se är en tjänst som säljer SSL-certifikat till företag. Vi är återförsäljare för ett antal olika leverantörer och anpassar oss efter deras köpvillkor.

Priser

Samtliga priser är exklusive moms samt utan frakt. Ingen frakt tillkommer

Leveranstid

Förutsatt att alla förutsättningar är uppfyllda såsom E-post uppsatt, korrekt CSR och beställaren godkänner certifikatet så utfärdas domänvaliderade certifikat inom några timmar. För EV-certifikat är leveranstiden cirka en vecka men kan vid vissa fall då beställaren innehar felaktiga uppgifter ta längre tid.

Ångerrätt och pengarna-tillbaka-garanti

Vi kan erbjuda pengarna tillbaka om certfikatet återkallas inom 15 dagar eller 30 dagar i vissa fall. Kontakta support så löser vi det

Betalning

Betalning kan ske med Paypal, Kreditkort eller Faktura.

Sekretessvillkor

När du lägger din beställning hos oss uppger ni företagsuppfiter. I samband med Er beställning godkänner ni att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. Vi säljer aldrig eller delar ut uppgifter till tredje part.
Köp ditt SSL-certifikat för HTTPS på https.se